Indvendigt malerarbejde

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Få følelsen af et nyt hjem

Indvendigt malerarbejde kan have den samme effekt som en grundig og effektiv forårsrengøring. Hjemmet kommer til at fremstå lyst og friskt igen. Faktisk kan det komme til at føles som et helt nyt hjem.

Hos Malerfirmaet Wictor Prana er vi eksperter i indvendigt malerarbejde, og vi vil med glæde male dit hjem. Vi tager os af dine vægge, lofter, døre, vinduer, paneler og hvad du ellers har brug for.

Et godt fundament er vigtigt for et flot resultat

Inden vi påbegynder din maleropgave, forbereder vi os grundigt. Vi tjekker blandt andet gulv, loft og vægge for revner og ujævnheder.

Under vores forberedelse kan det være, vi vurderer, at en spartling er nødvendig for, at du får det absolut bedste resultat. For det fortjener du.

Nogle gange er en maling alene ikke nok til at få flotte vægge og lofter.

En flot væg handler nemlig om et jævnt og forberedt fundament. Og det får du kun ved hjælp af en grundig spartling. Når vi spartler dine vægge og lofter, udjævnes ujævne overflader. Det betyder, at lange og store revner samt små huller forsvinder.

Dine vægge og lofter vil fremstå flotte og glatte. Og det er det bedste fundament for et godt stykke malerarbejde. Selve malerarbejdet udfører vi med kvalitetsprodukter fra Flügger, som sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Når vi er færdige med det indvendige malerarbejde, rydder vi selvfølgelig pænt op efter os.

Få et tilbud på indvendigt malerarbejde

Vælger du os som din maler i Gentofte, kan du trygt læne dig tilbage og stole på, at du får et flot resultat, der holder i mange år. Husk vi kommer gerne og klarer dit indendørs malerarbejde, uanset om du bor i Jægersborg, Charlottenlund, Hellerup eller et andet sted i omegnen af Gentofte.

Du kan kontakte os via kontaktformularen på siden, men du er også altid velkommen til at ringe til os på 52 11 22 26 eller sende en mail til wictor.prana@gmail.com.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med din indendørs maleropgave.

Menu