Maler Hellerup

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Malerarbejde i Hellerup af høj kvalitet

Hos Malerfirma Wictor Prana udfører vi malerarbejde for virksomheder, institutioner, boligforeninger og private i Hellerup og omegn. Vi sætter en stor ære i at levere flotte resultater som vores kunder kan være meget tilfredse med, og vi kan være stolte af.

Vi arbejder ud fra nøgleordene kvalitet, omhyggelighed og god service, for som vi ser det, er de tre ting tæt forbundne og helt uundværlige forudsætninger for det gode malerarbejde.

Vi er garant for høj kvalitet og har mange års erfaring i branchen. Vi er dygtige til vores håndværk og kender til de bedste malerteknikker. Ikke kun i vores arbejde og teknik er kvaliteten i højsædet, for det er også vigtigt at benytte kvalitetsmaterialer. Vi benytter derfor kun de bedste produkter fra Flügger. Flügger er af gode grunde førende inden for produkter til malerarbejde, og med deres produkter skaber vi altid flotte og holdbare resultater.

Vi arbejder omhyggeligt med fokus på både helheden og detaljen fra start til slut. God forberedelse er en forudsætning for et godt slutresultat, og vi er derfor grundige, når det kommer til rengøre de flader, der skal males og inspicere dem for eventuelle huller eller ujævnheder der skal spartles inden malerarbejdet.

Du behøver heldigvis ikke kun tage vores ord for det. På vores referenceside her på hjemmesiden kan du nemlig se billeder af vores tidligere arbejde.

Maler i Hellerup til konkurrencedygtige priser

Vi ved, at vores tilgang til malerfaget fungerer. Gennem årene har vi nemlig opbygget en stor kreds af tilfredse kunder i Hellerup og omegn. Vi prioriterer vores kundeservice højt og stiller vores ekspertise til rådighed, når du har brug for rådgivning eller vejledning inden en maleropgave påbegyndes. Det er dine vægge, der skal males, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds før, under og efter arbejdet.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder i Hellerup og omegn fair priser. Som din fortrukne maler i Hellerup, skal du selvfølgelig hverken betale for transport eller udarbejdelse af tilbud, hvis du vælger os til din opgave. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakt os på tel.: 52 11 22 26 eller på e-mail: wictor.prana@gmail.com.

Menu