Maler Lyngby

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

En omhyggelig maler

Hos Malerfirmaet Wictor Prana, går vi op i detaljerne i vores arbejde, da forarbejdet er en forudsætning for et flot resultat. Vi har altid levet højt på at være en maler med omhyggelighed og kvalitet som nøgleord.

Da det er malerarbejde vi har med at gøre, skal de flader vi arbejder på gøres rene. Er der huller eller ujævnheder bliver de spartlet inden malerarbejdet.

Malerarbejde i høj kvalitet

Vi er dygtige til vores håndværk og kender til de bedste malerteknikker. Vi benytter naturligvis kun de bedste produkter fra Flügger, der er kendte for deres gode kvalitet, og vi mener, at produkterne lever op til deres omdømme. Med produkterne får vi altid skabt et flot og holdbart resultat.

Vi er serviceminded og sørger altid for at der er rent og pænt inden vi går med at male. Det vi lever af er at være grundige i vores arbejde, så de flader vi maler på står skarpt og fint. Når vi arbejder ser vi aldrig, hvor vi kan springe over, hvor gærdet er lavest. Hurtige lappeløsninger er sjældent den bedste ide, hvorfor vi aldrig anbefaler eller selv gør brug af det.

Maler i Lyngby til konkurrencedygtige priser

Vi har efterhånden oparbejdet en stor kundekreds i Lyngby. Jeg beder altid kunden om at vurderer malerarbejdet bagefter, da det er vigtigt for os, at hver eneste kunde er glad og tilfreds før vi er færdige. På den måde bliver vi og vores kunder tilfredse. Det er og har altid været vores grundværdier.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder i Lyngby og omegn fair priser. Som din fortrukne maler i Lyngby, skal du selvfølgelig hverken betale for transport eller udarbejdelse af tilbud, hvis du vælger os til din opgave.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakt os på tel.: 52 11 22 26 eller på e-mail: wictor.prana@gmail.com.

Du kan trygt vælge os, hvis du har noget malerarbejde som skal laves. Vi udfører inden- og udendørs maleropgaver for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i Lyngby og omegn.

Du kan altid blive inspireret af vores tidligere malerarbejde her på hjemmesiden under siden referencer.

Menu