Maler Søborg

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Professionel Maler i Søborg

Hos Malerfirmaet Wictor Prana udfører vi malerarbejde i høj kvalitet hver eneste gang. Vi ved af erfaring, at et godt øje for detaljen er en vigtig forudsætning for et tilfredsstillende resultatet, og derfor går vi grundigt til værks gennem hele projektet.

Det gode malerarbejdet starter nemlig lang tid før malingen rammer væggene. Et flot resultat kræver blandt andet, at man er omhyggelig med forberedelse, rengøring og klargøring af de flader, der skal males – og hos Malerfirma Wictor Prana sætter vi en ære i at være omhyggelige.

Malerarbejde i Søborg med god service

Vi vægter den gode kundekontakt højt, og vi står altid klar til at rådgive og vejlede, når du står overfor et nyt malerprojekt. Vi passer naturligvis rigtig godt på dit hjem, når vi maler, og vi rydder altid grundigt op efter vores arbejde, så du kan nyde det færdige resultat i fine rammer. Vi har mange tilfredse kunder i Søborg, og det har vi, fordi vi tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og fokuserer på, at kunden er tilfreds før, under og efter arbejdet.

Maler til privat og erhverv

Vi udfører malerarbejde for privat- og erhvervskunder samt institutioner og boligforeninger i Søborg og de omkringliggende områder. Vi varetager både mindre og større opgaver og maler både indendørs og udendørs.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken i vores arbejde eller med vores produkter og udstyr. Derfor maler vi altid med maling fra Flügger, der er førende i Danmark og kendt for høj kvalitet. Vi ved, at det er vigtigt at benytte de bedste materialer og produkter, da det tydeligt afspejles i det færdige resultat.

Vi er stolte af vores resultater, og her på hjemmesiden under referencerkan du se vores tidligere arbejde og måske endda finde inspiration til dit næste projekt.

Maler i Søborg til konkurrencedygtige priser

Vi ønsker at tilbyde vores kunder i Hellerup og omegn fair priser. Som din fortrukne maler i Hellerup, skal du selvfølgelig hverken betale for transport eller udarbejdelse af tilbud, hvis du vælger os til din opgave. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakt os på tel.: 52 11 22 26 eller på e-mail: wictor.prana@gmail.com.

Menu