Malerarbejde

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Vi klarer alle dine maleropgaver – store som små

Malerfirmaet Wictor Prana er den rette at gå til, hvis du skal have udført indvendigt malerarbejde eller udvendigt malerarbejde, og samtidig nægter at gå på kompromis med udførslen eller kvaliteten.

Med over 30 års erfaring i rygsækken kan vi hjælpe dig stort set alt malerarbejde i Gentofte og omegn. Vi holder til lige i nærheden af Jægersborg station og ligger kun et spytkast fra både Charlottenlund og Hellerup.

Vælg en professionel maler, som du kan stole på. Det bliver du glad for.

Derfor skal du vælge os:

Vi elsker at male

Du får det bedste resultat

Vi overholder vores aftaler

Vi vejleder og rådgiver dig

Vi rydder op efter os hver dag

Du får den bedste behandling

Du får konkurrencedygtige priser

Trænger din bolig til nyt liv?

Det hænder, at du kan føle, dit hjem trænger til at blive frisket op med en ny omgang maling. Men det kan også virke uoverskueligt at klare hele hjemmet. Her kommer Malerfirma Wictor Prana ind i billedet.

Vi står klar til at komme med gode ideer til, hvordan du nemt kan få dit hjem til at føles helt nyt. Enten ved at male en enkelt væg i en kontrastfarve, eller ved måske at ændre et helt rums udtryk.

Ofte skal der ikke meget til at give hjemmet en følelse af, at der er mere plads eller mere lys. Selv hvis vi blot pifter de hvide vægge op med et nyt lag.

Mere end 30 års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for malerbranchen, og vi kender både til tidens tendenser, men også til hvad der rent faktisk virker. Derfor tilbyder vi altid vores gode råd og vejledning, inden du tager den endelige beslutning om, hvad der skal males og i hvilken farve.

Vi står klar med farvekortet og lader dig beslutte dig i dit tempo.

Måske du drømmer om en kølig farve i soveværelset, hvilket for tiden er ret populært. Eller måske det i stedet er en varm og indbydende farve, der skal omfavne din stue.

Menu