Maling af hus

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Skal vi male dit hus?

Trænger dit hus til at blive frisket op, så tilbyder vi hos Malerfirma Wictor Prana maling af hus. Hvad enten du gerne vil have malet indvendigt eller udvendigt, så er det en opgave, som vi kan være dig behjælpelig med. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor branchen og klarer derfor alle opgaver indenfor maling af hus med succes og bravur.

Med vores brede erfaring kan vi hjælpe dig med stort set alt malerarbejde af hus indvendigt og udvendigt. Ud fra vores base i Gentofte tager vi kunder ind i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Så står du og har brug for hjælp til maling af hus i Nordsjælland og omegn, så er vi den perfekte sparrings- og samarbejdspartner til dit næste projekt.

Maling af hus udvendigt og indvendigt

Hos Malerfirma Wictor Prana har vi stor erfaring med både store og små maleropgaver. Vi har hjulpet mange af vores kunder med maling af hus både indvendigt og udvendigt. Vores store erfaring indenfor branchen gør, at vi kan give dig den bedste løsning ud fra dine personlige ønsker, så dit hus bliver flottere og endnu mere indbydende både inde og ude. Derudover er vi naturligvis også i stand til at give dig gode idéer til maling af hus, så du får det ønskede resultat. Vi ønsker nemlig at gøre vores kunder så glade og tilfredse som overhovedet muligt.

Overvejelser i forbindelse med maling af dit hus

Uanset om du skal have malet facaden på dit hus, eller du skal have malet indenfor, så er der mange overvejelser, du bør gøre dig, inden du går i gang.

Hvilken farve skal den udvendige facade have?

Vil du have filt på væggene?

Skal hele huset males hvidt?

Ønsker du nogle vægge malet i en anden farve?

Alle de spørgsmål der må opstå, kan vi hjælpe dig med at finde svar på, hvis du sætter os på opgaven, når du skal i gang med maling af hus, uanset om det er indvendigt eller udvendigt, der skal friskes op. Vi tager os altid god tid til at sætte os ind i opgaven og forstå dine behov samt rådgive dig undervejs i processen, så det færdige resultat bliver som ønsket – hvis ikke endnu bedre.

Skal vi give dig en god pris?

Leder du efter en kompetent maler i Nordsjælland og Københavnsområdet, og nægter du at gå på kompromis med kvaliteten? Så kan vi hos Malerfirma Wictor Prana hjælpe dig.

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, på telefon 52 11 22 26 eller pr. e-mail wictor.prana@gmail.com, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på maling af hus fra os.

Menu