Maling af køkken

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Maling af køkken

Trænger dit køkken til at blive malet, eller ønsker du måske bare at få en ny og frisk farve på væggene? Så anbefaler vi, at du kontakter os.

Hos Malerfirma Wictor Prana tilbyder vi maling af køkken for både private kunder og erhvervskunder i blandt andet Lyngby, Hellerup, Gentofte, Søborg og resten af København og Nordsjælland.

Når du skal i gang med maling af køkken, er det ikke ligegyldigt, hvilke materialer der anvendes. For eksempel er det vigtigt at bruge maling med glans 20 eller højere ved fx vask, komfur og andre udsatte steder.

Lad professionelle fagfolk male dit køkken

Står du og skal have udført maling af køkken, er det altafgørende, hvilke materialer du bruger, for at du får et flot og holdbart resultat. I et køkken er det særligt vigtigt, at der anvendes de helt rigtige materialer såsom maling med den rigtige glans, så du undgår skader som for eksempel svamp. Dette kan være svært at komme af med igen, hvis svampen i værste tilfælde spreder sig. Netop et køkken er særligt udsat, da det er et fugtigt rum med blandt andet mados og daglig rengøring.

Hos Malerfirma Wictor Prana har vi mange års erfaring med maling af køkken, og vi ved derfor med sikkerhed, hvilken maling der skal anvendes fra start til slut. Dette gælder, uanset om du skal have malet loft, vægge, fliser eller klinker i dit køkken – så er materialerne vigtige for et perfekt og holdbart resultat.

Maling af køkken i højeste kvalitet

Når du vælger os til at udføre professionel maling af køkken, så kan du altid være sikker på, at opgaven bliver udført i den højeste kvalitet, både hvad angår materialer og fagfolk. Vi er et firma, der elsker vores arbejde, og vi sætter vores faglige stolthed utrolig højt. Derfor er det vigtigt for os at skabe de absolut bedste resultater for vores kunder. Vi er derfor ikke færdige med at udføre opgaven, før du som kunde er tilfreds.

For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en god og professionel behandling, uanset om du skal have udført en lille eller en større opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud på maling af køkken

Er du interesseret i at få et tilbud på maling af køkken eller har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Fortæl os gerne om din opgave, så kigger vi på det, hvorefter vi udarbejder et tilbud.

Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular, sende os en mail eller ringe til os. Så vender vi retur hurtigst muligt retur med et gratis og uforpligtende tilbud på maling af køkken.

Menu