MALING AF TRAPPE


Lad op male din trappe

Er din bolig udstyret med en flot trappe, som trænger til at blive opfrisket med en ny gang maling? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Malerfirma Wictor Prana er vi professionelle indenfor vores branche, og vi har blandt andet stor erfaring inden for maling af trappe. Grundet vores brede viden kan det derfor være en god idé at lade os om opgaven, hvis du ønsker et pænt resultat. Vi har mange års erfaring med maling af trappe samt maling af trappeopgange.

Vi tilbyder professionel maling af trapper i Nordsjælland og Hovedstadsområdet hos både private kunder, erhvervskunder, boligselskaber og ejerforeninger.

Giv din trappe en make over med maling

Gennem årene bliver de fleste trapper slidt og dermed mindre kønne at se på. Da det er førstehåndsindtrykket, når man træder ind i et rum med en trappe, er det ærgerligt, hvis det er en slidt trappe, der gemmer sig bag dørene. En istandsat og nymalet trappe signalerer derimod kvalitet og stil.

Trænger din trappe til en make over med en ny gang maling, og bor du i Nordsjælland eller København, kan vi hos Malerfirma Wictor Prana hjælpe dig med at udføre dit projekt. Vi har stor ekspertise indenfor maling af trapper, og har siden virksomhedens etablering arbejdet med renovering og istandsættelse af trapper i både ældre boliger og nye byggerier. Vi har stor erfaring indenfor vores fag, hvilket kommer vores kunder til gode gennem omfattende faglig indsigt og kunnen. Det vigtigste er, at vores kunder er glade og tilfredse, og vi går først, når vores arbejde er udført til perfektion.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af trappe

For mange kan det være svært selv at male en trappe. Derfor søger langt de fleste et firma til at udføre opgaven. I vores malerfirma har vi gennem mange år stået for maling af trapper for både private og erhverv. Og vi har set, hvor glade vores kunder er blevet for det færdige resultat, efter vi har udført opgaven. Vi ønsker derfor også at hjælpe dig, hvis din trappe trænger til en kærlig hånd fra professionelle fagfolk. Vi kan uden tvivl levere det malerarbejde, som gør din trappe så god som ny, og som vil give din bolig endnu mere værdi.

Skal vi hjælpe dig med maling af trappe i din bolig eller virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maling af trappe, samt rådgiver dig omkring den bedste løsning for dig.

Udfyld blot kontaktformularen her på hjemmesiden eller kontakt os pr. telefon eller e-mail, så hører du fra os.