Om os

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Mere end 30 års erfaring

Malerfirmaet Wictor Prana har 30 års erfaring inden for branchen og klarer alle maleropgaver med bravur. Vi er altså en solid sparrings- og samarbejdspartner i forbindelse med dit næste projekt.

Vi maler både ude og inde og har meget erfaring med maling af facader.

Vi elsker vores arbejde og kan godt lidt at gøre vores kunder glade. Kvalitet og service er vores nøgleord, og dem har vi med os i alt, hvad vi gør.

Ordentligt arbejde tager tid, og forarbejdet er alfa og omega for et godt resultat. Derfor tager vi os god tid til at udføre vores arbejde, og vi går først, når det er udført til perfektion.

Vi bruger malerprodukter fra Flügger, da vi oplever, at de produkter giver de flotteste resultater og holder rigtig godt.

Derfor skal du vælge os:

Vi elsker at male

Du får det bedste resultat

Vi overholder vores aftaler

Vi vejleder og rådgiver dig

Vi rydder op efter os hver dag

Du får den bedste behandling

Du får konkurrencedygtige priser

Vi klarer alle maleropgaver

Malerfirmaet Wictor Prana er den rette at gå til, hvis du skal have udført indvendigt malerarbejde eller udvendigt malerarbejde, og samtidig nægter at gå på kompromis med udførslen eller kvaliteten.

Med over 30 års erfaring i rygsækken kan vi hjælpe dig stort set alt malerarbejde i Gentofte og omegn. Vi holder til lige i nærheden af Jægersborg station og ligger kun et spytkast fra både Charlottenlund og Hellerup.

Menu