Udvendigt malerarbejde

Vi tager opgaver ind fra hele Nordsjælland & København

Trænger boligens ydre til en kærlig hånd?

Skal du have lavet udendørs malerarbejde? Måske trænger facaderne, terrassen, vinduerne eller dørene til en kærlig hånd?

Læn dig tilbage og lad os klare arbejdet. En af vores spidskompetencer er nemlig udvendige maleropgaver.

Vælg en kompetent maler, som overholder aftalerne og rydder op efter sig selv.

Eksempler på udvendige maleropgaver:

Maling af udhæng

Døre og vinduer

Sokler

Træhus

Facader

Terrasser

Vi maler til perfektion

Når vi maler din husfacade eller dine døre og vinduer, benytter vi kvalitetsmaling fra Flügger. Deres produkter er kendt for at holde godt under de danske vejrforhold. Ud over det udfører vi malerarbejdet efter alle kunstens regler.

Inden vi overhovedet påbegynder malerarbejdet, laver vi altid en grundig overfladeteknisk undersøgelse af arbejdsområdet. Her undersøger vi f.eks. en facades tilstand, samt hvilke produkter facaden tidligere er blevet behandlet med. Ud fra det kan vi finde ud af, hvordan vi på bedst mulig vis kan behandle og male arbejdsområdet.

Ønsker du en smuk husfacade?

Maling af facaden er langt fra blot en kosmetisk forskønnelse. Udføres malerarbejdet korrekt og omhyggeligt, kan det være med til at forbedre og forlænge levetiden af murværket.

Skynder man på processen, bruger de forkerte materialer eller sjusker, vil det have store konsekvenser for resultatets udseende og ikke mindst holdbarhed.

Vælger du os til at udføre arbejdet for dig, vil du få det bedste resultat.

Hvornår kan du få lavet udvendigt malerarbejde?

Vi anbefaler dig at få udført dit udvendige malerarbejde mellem foråret og efteråret. Det kan nemlig være meget svært at male udenfor om vinteren, da kulden forhindrer et flot resultat.

Du bør også altid forholde dig til vejret på dagen. Temperaturen på overfladerne, der skal males på, har nemlig betydning for resultatet. Overfladerne skal helst være tørre og ikke alt for varme.

Alt det hjælper vi dig naturligvis med. Vi har helt styr på hvilke vejforhold, der egner sig bedst til malerarbejde.

Vi glæder os til at hjælpe dig

Som malerfirma med over 30 års erfaring, er vi en kompetent samarbejdspartner til dit udvendige malerprojekt. Vi garanterer dig et resultat af absolut højeste kvalitet.

Du kan kontakte os via kontaktformularen på siden, men du er også altid velkommen til at ringe til os på 52 11 22 26 eller sende en mail til wictor.prana@gmail.com.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Menu